Survival of the fittest

Första månaden avklarad. Överlevt! Eller ja, jo det har man väl. Men på köpet har man blivit lite mer skoltrött, lite mer festsugen, mycket mer ressugen, längtan efter våren har ökat stort och man har fått uppleva en massa saker och framförallt träffat en massa trevligt folk. Jag tänker inte sammanfatta eller utvärdera mina upplevelser riktigt än, det kan ni helt enkelt se fram emot mot slutet av min tid här i Guelph. Men en dag som denna, då jag (och Stine) firar 1 månad i Kanada, krävs det ändå att man firar på nåt sätt. Dagen började med att jag slog på "stort" och drog till med en muffins till förmiddagskaffet. Dagen slutade sedan med två öl på den lokala puben för att riktigt fira denna stora dag. EN MÅNAD I KANADA!

Veckan som gått har annars flugit för bi i alla hast och mellan inlämningar och lektioner har det knappt hunnits med mycket mer känns det som. Eller man har nog hunnit med mer än vad man tror, men eftersom något man skulle kunna kalla en vardag har infunnit sig så sticker saker och ting inte ut lika mycket längre. Det blev en helg kvar i Guelph iaf med besök Downtown, ett biobesök, en fransk middag ordnad av de franska utbytesstudenterna och tid för studerande, umgänge och eftertanke. Det gäller ju att spara lite på krafterna och pengarna till den stundande "Reading Week" aka. sportlovet då det blir en Roadtrip till Ottawa, Quebec City och Montreal!


Cupcakes och kaffe i Downtown Guelph en lördags förmiddag med Stine och Anna.

I övrigt känns det som om våren är på antåg i Kanada. Det ryktas tom att det är den varmaste vintern på 40 år här. Vilket känns extra roligt när man läser om kylan i Europa. Låt oss hoppas att värmen håller i iaf och att våren verkligen börjar närma sig.


Vårvärma och strålande solsken på baksidan av huset.


Kloka ord i parken



Rätt så varmt nu

Veckan som kommer (eller som har börjat) kommer innebär en hel del pluggande för att hinna med allt innan lovet tar vid om lite mindre än två veckor. Men man ska nog oxå hinna med att ha massa kul oxå och till helgen blir det troligtvis lite skidåkning. Äntligen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0