Vecka 3

Första omgången inlämningsuppgifter är nu inlämnade! Men så mycket andningsrum blir det inte för det utan det är bara direkt på det igen och börja med de nya inlämningsuppgifterna och grupprojektet. Det är så de jobbar här i Guelph. Men trotts det ganska tidskrävande tempot det har här så är det otroligt vad man hinner med mer under veckorna och helgerna här!

I veckan upptäckte jag och Stine att vi har en lokal liten affär precis runt hörnet som säljer lite smått o gott till ett något högra (ganska dyrt) pris. Dock så måste ju nya upptäckte testas så i denna andra bestämde vi oss för att ta sedan dit man kommer och testa kanelbullar på burk. Detta är alltså en tub man köpen i kyldisken som innehåller färdigrullad kanelbullar och en lite burk glasyr som ska appliceras efter 8 min i ugnen. Resultatet var inte någonstans i närheten av vanliga, svenska, hemmagjorda kanelbullar, men de gick dock att äta.
Kanelbullar på burk.

I helgen fick vi tillfället att följa med till en tubing park för att testa på tubing, där man åker nedför en backe i en stor gummiring. Roligt och fartfyllt!


Anna och Stine taggade för tubing


Tubing

I övrigt har veckan fyllts med en massa skolarbete, lite träning, nån öl på den lokala puben, ett biobesök, en utekväll på en klubb som inte dominerades av 17-åringar, ett evigt skoputsande för att få bort all salt de envisas med att dränka vägarna i här, några otroligt roande videoföreläsningar från två svenska herrar i Introduktion till GIS, en och annan skypedate med fina kompisar, ett par nya rejäla varma vinterskor och så har det bjudits på dubbla stämplar på kaffekortet hela veckan så en och annan kaffe har allt slinkigt ner oxå.


Promenad i snölandskap.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0